Æblehamburgryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i lidt bouillon tilsæt æblet der er skåret i tern. Lad det småsimre i et par minutter. Hældes herefter op i en skål.
Varm panden op og tilsæt den kogte hamburgerryg i små tern. Lad det småstege til det er lysebrunt og lidt hårdt. Blend kartofler og selleri sammen til mos. Anret på tallerkenen det kogte kartoffel/sellerimos herefter lægges løg og æblemosen og til sidst de små hamburgerrygtern. |
|
Opskriften er vist 29706 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-12-04 22:24:30 Hvor skal senneppen placeres? I æblestykkerne eller i kogte kartofler/selleri, eller i de kogte hamburgrygtern. Svært med detektivarbejde på maden. Men sennep smager jo også godt til kogt og kold hamburryg med kartofler og aspargessovs med lidt af vandet som hamburryggen er kogt i dagen før. Intet går til spilde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne