Brombærskum

Brombærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brombærskum, billede 4 Brombærskum, billede 1 Brombærskum, billede 2 Brombærskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brombær, friske
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Mos halvdelen af bærrene og rør dem sammen med sukker og citronsaft. Bland resten af de hele bær i. Pisk fløden stiv og vend bærrene heri.

Fordel det i portionsglas eller i en stor skål. Serveres koldt





karakterer:
Opskriften er vist 21978 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5127 (1220 kcal)
KJ pr. Pers. 1281 (305 kcal)
Vægt ialt 607 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (200 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu