Nem jordbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og nip bærrene. Mos 250 g. af bærrene og rør dem sammen med sukker og vanille. Pisk fløden stiv. Læg husblasen i blød i koldt vand. Smelt den herefter over vandbad. Hæld den i en tynd stråle i jordbærmassen, mens der røres. Kom flødeskummet i.
Fordel jordbærskummet på tærtebunden. Læg hele bær tæt herpå og pynt til sidst med flødeskum. Tips: I stedet for jordbærcreme, kan tærtebunden fyldes med en vanillecreme, inden jordbær lægges på. |
|
Opskriften er vist 60666 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne