Nemme Pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Henrik Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen i en gryde og hæld den i en skål.
Rør vand og gær i.
Rør salt, sukker og hvedemel i.
Ælt dejen sammen og skær den i stykker.
Kom lidt mel på bordet og kagerullen. Rul hvert stykke dej ud med kagerullen, til det er så stort, at pølsen kan pakkes ind. Pak hver pølse ind i et stykke dej. Læg bagepapir på bagepladen. Læg pakkerne på pladen. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Lad pakkerne hæve på pladen i cirka 30 minutter. Pensl pakkerne med æg. Bag dem 15 min. i midterste ovn rille. |
|
Opskriften er vist 737589 gange,
og udskrevet 30102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (560 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2019-08-11 18:02:15 De bedste pølsehorn.. laver denne opskrift hvergang og det er altid en succes. Lea - 2017-04-15 13:08:18 elsker dem mega gode :-) Helle - 2016-06-14 13:44:31 Bruger også dejen til pizza. Super lækkert :-) :-) Trine - 2015-09-03 23:01:57 Rigtig lækker opskrift! Jeg lod dejen hæve inden jeg lavede dem til pølsehorn, og det virkede fint! Rigtig nem dej at arbejde med! Kan stærkt anbefales :-) anonym - 2015-07-16 14:40:07 kan de frysers Kris - 2014-09-28 13:30:52 Nemme at lave og smager mega godt! sanne og Liv - 2014-09-23 18:23:01 Så lækre og gode.... Hvorfor har vi ikke brugt denne opskrift noget før :-) Marie-Louise - 2014-08-22 18:11:53 De bliver super lækre, har lavet dem en del gange, og jeg skal lave dem igen i dag :-) anonym - 2014-01-05 10:37:11 Jeg er normalt et stort kiks i køkkenet.. Men shit man, de her er bare nemme og gode!!!!' Ella - 2013-10-15 10:28:01 de er super gode anonym - 2013-10-15 10:25:28 de kan bruges til boller snegle,pizza mig.. - 2013-10-13 22:51:16 Super gode horn!! Min familie nød dem, men der blev 30 styks?;) Schmidt6780 - 2013-07-22 12:12:12 Hold nu op de er gode! dejen er enkel og lige til at gå til :) Anne - 2013-06-08 20:17:47 Altså, med en far der er sygeligt glad for pølsehorn, er jeg ovenud lykkelig for denne opskrift. Hans sidste bestilling lød på 200 stk. Det er mange, men overhovedet ikke svært. Tak for at lette mit arbejde som "sød datter" Jeg vil klart anbefale den. Sarah - 2013-05-27 17:52:56 Det er super god men også sjovt Charlotte - 2013-04-23 16:16:19 Jeg kan kun anbefale disse pølsehorn, de er super lækre :) Laver altid med halve pølser. I dag står den på endnu en portion og tror jeg vil lege lidt med mere forskelligt mel, ost og bacon! Så bliver kæresten nok glad ;) Svigermkeanikken, som ellers er god til at lave mad, måtte bare have opskriften, da hun havde fået dem, så gode er de :D Hanne banen - 2013-04-16 21:24:52 Hej. De smagte godt. Jeg elsket dem. Lavet dem faktisk 1 gang om ugen så lækre de er:-) Sillemusen :D - 2012-11-16 15:09:00 Jeg skal snart lave dem !! Jeg tror de bliver SUPER GODE!!!!. Jeg putter nok lidt ketchup i pølsehornene. Glæder mig til at smage dem. Og til alle dem der har sprurgt om de kan fryses, så ville jeg bare lige sige at næsten alt kan fryses. Når man fryser er det nok ikke så lækkert som når de lige er kommet ud af ovnen. Knuz SilleMusen :D <3 Tina - 2012-11-10 17:18:03 Mums hvor er de gode:D Rikke - 2012-10-28 18:43:25 Super gode har lavet dem 1 gang før og er i gang nu igen Astrid - 2012-09-07 18:36:26 Undskyld Britta men i Danmark hedder det smagt og i Norge smakt... Natalie - 2012-09-01 20:28:20 Har bagt dem 2 gange nu, men har ladet dejen hæve 30 min imellem æltning og formning, så er der dej i overskud til at lave nogle virkelig lækre boller også. Camilla - 2012-05-27 15:17:04 Jeg glemte at stille dem til hævning, men de blev nu alligevel store og super lækre- så de kan altså også laves a la ekspress ;) moni - 2012-04-24 14:22:13 mhhhh hvor er de dog gode:);) Anna. - 2012-04-22 15:52:24 Super lækre og skønne, det er som at være på en drømme rejse når man spiser dem!!! De kan klart anbefales!!!! Jeanette - 2012-04-16 21:19:40 Helt vildt nemme og super gode. Jeg brugte olie i stedet for smør og erstattede lidt af hvedemelet med fuldkornsmel. Mums. Pølseelskeren - 2012-02-18 15:41:56 You just made my life <333333333333333333 Mmmhhhh uuhmmm æhhh (jeg klapper mig på maven) Anonym - 2012-02-16 08:07:00 De er meget gode, men jeg nogle for gamle pølser i, så vi spiste kun brødet! men jeg havde lyst til MERE! Amalie - 2012-02-08 19:23:29 Jeg har her til eftermiddag været ved at bage pølsehorn. Jeg lavede en portion til 30 horn, men da jeg var færdig havde jeg altså 62.. Ved ikke hvad der er kikset men de blev nu udemærket :) Rikke Dehli - 2012-02-04 14:14:26 Jeg skulle lave til 20 pølser, og satte dejen på 20 stk. Men de bliver ENORME! Opskriften til 20 kan sagtens gå til 30 eller 40 halve pølser. De er stadig i ovnen, så om de smager godt ved jeg endnu ikke ;) pernille og morten - 2012-01-09 20:05:01 super lækkere pølsehorn de er bar go Mig - 2011-12-04 10:13:38 Prøver at lave dem nu Michelle - 2011-11-09 18:12:58 Lavede en grov-udgave med div. frø/kerner, samt 3/4 rugmel og 1/4 hvedemel. Selvfølgelig med ketchup indeni. Super lækre :-) anonym - 2011-11-04 18:11:48 de er gode jeg laver mine så de ligner dem man kan få på statoil med ketchup under pølsen Ditte og Martin - 2011-10-30 18:02:00 De smager satme sprøde ;) De bedste pølle-Johnnys nogensinde :) Lidt af det røde, så den hjemme xD Sofie & Cille - 2011-10-19 18:47:48 De er sygt gode, men de smager bare endnu bedre hvis man pensler den med lid ketchup inden man kommer pølsen i og så endnu, endnu bedre hvis man ruller pølserne ind i bacon!_! mmm... Cecilie - 2011-10-19 13:28:16 nemme og super gode pølsehorn ! Janni - 2011-09-23 09:39:59 Fantastisk god opskrift ! Det er faktisk slet ikke nødvendigt at rulle hvert stykke dej ud med kagerulle. Jeg skærer dejen ud i det antal stykker jeg skal bruge og så "trækker" jeg det stykke ca 10 cm lang og ligger derefter pølsen ned midt på dejen og folder så først enderne ind og derefter siderne. Så er brødet samlet og det tager kun 10 sek. :-) Andreas - 2011-09-03 15:48:50 de er gode Lærke og Jesper - 2011-08-27 19:38:50 Super lækre de bedste pølsehorn vi har smagt.. og så er de ikke hårde.. Fru Jacobsen - 2011-08-22 19:24:53 De er gode!!! Jeg ruller dem ud, så jeg får 8 store horn, og som lille ekstra bonus ligger jeg en skive meget tynd bacon (rå) i ca samme længte som pølsen, og ruller den med! Så bliver hr jacobsen, nemlig MEGET glad! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne