Indisk lammegryde med abrikosris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skæres i terninger (3x3 cm).
Kokosmelet overhældes med kogende vand. Når blandingen er kold vrides kokosmælken ud gennem et klæde. Løgene skæres i skiver. Svitses i olien med hvidløg og ingefær i 1-2 min. Kødet tilsættes og brunes under omrøring. Krydderes med salt og peber. Kokosmælk og bouillon hældes ved. simrer under låg, til kødet er mørt, ca. 45-50 min. Retten smages til med masala. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem. Abrikosris: Løget hakkes fint. Svitses i olien uden at tage farve. Risene svitses med et øjeblik. Bouillon, masala og abrikoser røres i. Simrer under løg i 12 min. Trækker i ca. 12 min. |
|
Opskriften er vist 17515 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer LL - 2007-02-09 23:28:01 Super ret - mine gæster var vilde med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne