Arme riddere 02
Indsendt af : Chilien Indsendt : Red : |
|
|
Man hælder mælken op i en skål, til det er gennemvædet. Dernæst drysser man det med kanelsukker. Hvorefter man steger det til det bliver brunt, det tages af og køler let, hvorefter det er sprødt og lækkert.
Tips: Kan spises som det er men er også lækkert med en anelse smør, eller syltetøj. |
|
Opskriften er vist 44170 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (85 stemmer) |
|
Kommentarer Wint - 2016-09-08 14:19:53 Glutenfri kost, men undrer mig over om ikke der er gluten i toastbrød som anbefales som tilbehør ? Per - 2011-12-13 19:09:43 Hvis du bruger glutenfrit brød så er den vel glutenfri? Dorte - 2011-12-11 17:59:54 Det er jo ikke gluten fri! casper - 2011-10-17 19:25:09 mælk plejer at være gennemvædet!!!!!!!!!!!!! anonym - 2011-01-23 10:42:54 Afsindig dårlig beskrivelse... Gimli - 2010-12-16 22:03:52 Man hælder mælken op i en skål, til det er gennemvædet. Er det mælken eller skålen som skal være gennemvædet? anonym - 2008-07-13 13:53:54 "man hælder mælken op i en skål til det er gennemvædet"!!!! Giver ikke mening, der mangler noget brød!!!! linda - 2006-12-19 17:37:53 smager godt bål piien - 2005-01-01 01:01:01 De er super gode MmmMmmmm putte - 2005-01-01 01:01:01 det kan bruges til kaffe Lone. - 2005-01-01 01:01:01 Smager ikke kun godt til Brunch! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne