Havregrynskage i bradepande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : annegrethe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 157049 gange,
og udskrevet 3775 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-08-20 19:21:29 Kendes også som Smedegårdskage Niels-Erling og Babette - 2021-10-28 18:02:08 Herlig opskrift. Dog vil vi nu lige her på falderebet knytte en lille kommentar. Bare sådan lidt tips og tricks, eller skulle vi kalde dem gode fiduser. Da vi, Niels-Erling og Babette, bagte denne kage en skøn efterårseftermiddag, kunne vi ikke dy os for at tilføje lidt gotterrier til dejen. Disse kommer til udtryk i form af: en enkelt moden banan, to knytnæver havregryn (bare til at give den lidt ekstra bid) og godt og vel en halv plade marabou-chokolade til den ekstra søde tand:) Ja, det er jo bare et tip, men det kunne nu alligevel være skønt, hvis vi inspirerede andre godtfolk her på platformen til at afprøve vores ide og give os en tilbagemelding på resultatet. BH Niels-Erling og Babette Freya, 15 - 2014-08-31 09:36:27 Fantastisk kage, lavede den til klassenstime og alle var helt vilde med den! Laves igen til fødselsdag. Naz - 2013-11-09 12:37:20 Dejlig svampet kage. Blød og smager fantastisk :) Annette - 2010-06-17 19:28:57 Det er en rigtig god kage da jeg ikke kan tåle eller lide kokus, så er det da et godt alternativ til drømme kagen ;O) Rikke ved ikke lige, hvad der er gået galt for dig har lavet den 3 gange nu og den er ikke blevet tør overhovedet. Sille og Dinski - 2010-01-20 08:54:55 det er den bedtse kage i hele universet :P kanon kanon kanon :DDD anonym - 2009-11-23 12:22:41 Den er god, i stedet for mælk, kom jeg yoghutr naturel i det gør den mere blød i konsitensen.. og så lod jeg værd med at komme så meget marg. i fyldet som der stod.. casinovh - 2008-02-24 19:58:15 Synes at kagen mangler smag og toppen smager meget af magarine. Men smag og behag :) Rikke - 2007-09-17 18:35:15 Ikke min favorit.. Synes den blev meget tør. Fulgte opskriften til punkt og prikke sandra - 2005-01-01 01:01:01 kanonnnnnnnn kokkeinden - 2005-01-01 01:01:01 det er en god kage til mange smager dejligt lidt julet måske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne