Verningeand
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Anden parteres i 2 lår, 2 overlår og 4-6 stykker bryst uden ben. I en stor stegegryde svitses koriander, stødt ingefær og løg i 25 g smør. Kardemomme, nelliker, safran og lidt salt vendes hermed i nogle minutter. Så vendes andestykkerne heri, dog uden at tage væsentlig farve. Kødet dækkes med vand og låg lægges på. Retten skal nu snurre ca. 2½ time.
Yoghurt naturel blandes med 1 knsp. peber, mynteblade og 25 g smeltet smør. Dette kommes igennem en sigte og kommes i retten og koger med ca. ½ time. Evt. fedt skummes fra. Anden tages op, skindets skæres fra og saucen jævnes let. Anrettes flot med ristede champignon og serveres med løse ris eller pasta og evt. salat. |
|
Opskriften er vist 7047 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne