Verningeand

Verningeand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 frilands and
2 tsk.koriander
0.5 tsk.stødt ingefær
1 finthakket løg
50 g.smør
0.5 tsk.safran
0.5 tsk.kardemomme
3 Nelliker, hele
 salt
 peber
5 dl.vand
2.5 dl.yoghurt naturel
1 spsk.hakkede mynteblade
250 g.svampe
 
Opskrift:
Anden parteres i 2 lår, 2 overlår og 4-6 stykker bryst uden ben. I en stor stegegryde svitses koriander, stødt ingefær og løg i 25 g smør. Kardemomme, nelliker, safran og lidt salt vendes hermed i nogle minutter. Så vendes andestykkerne heri, dog uden at tage væsentlig farve. Kødet dækkes med vand og låg lægges på. Retten skal nu snurre ca. 2½ time.

Yoghurt naturel blandes med 1 knsp. peber, mynteblade og 25 g smeltet smør. Dette kommes igennem en sigte og kommes i retten og koger med ca. ½ time. Evt. fedt skummes fra. Anden tages op, skindets skæres fra og saucen jævnes let.

Anrettes flot med ristede champignon og serveres med løse ris eller pasta og evt. salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7042 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu