Sprængt and i druer
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Flækkede udkernede druer og skivede peberfrugter brunes på panden og tages op med en hulske. Panden koges af med bouillon. Hvidvin røres med Maizena og sovsen jævnes hermed evt. lidt kulør. Partér anden eller skær kødet fra (skindet skæres også fra) og anret den i et ovnfast fad. Hæld druer, peberfrugt og sovs over. Varmes i ovn ved 170 gr. i ca. 15 min.
Serveres i fadet med stegte kartoffelbåde til. Stegte kartoffelbåde: Skræl 6 store kartofler og del dem i både. Varm 3 spsk. vindruekerneolie op og rist bådene ved svag varme i ca. 10 min. tilsæt 3 spsk. honning og rist kartoflerne til de er smukt gyldne. Drys med lidt salt. |
|
Opskriften er vist 8863 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2009-05-23 20:57:57 Hvorfor i alverden kalder I denne ret for SPRÆNGT and - der står intet om, at anden skal sprænges, eller hvordan. Hvor meget salt, sukker, andet? hvor længe? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne