Fynsk grydeand
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
|
|
Indmad, vinger og 1 løg koges til en fond (ca. 2 dl). Kødet skæres af anden (lad skindet sidde på) i pæne stykker og brunes i en gryde sammen med et hakket løg, hvidløg, estragon, hakket persille, hvidvin, salt og peber og snurrer en times tid.
Kødet tages op, skindet skæres fra og fond og creme fraiche tilsættes. Det koger et par minutter og saucen er færdig til at hælde over kødet. Serveres med kartoffelkroketter eller løse ris samt en grøn salat med æble og nødder. |
|
Opskriften er vist 9672 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne