Fynsk grydeand

Fynsk grydeand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :     

Ingredienser:
1 frilands and
80 g.smør
5 dl.hvidvin
2 løg
2 fedhvidløg
 estragon
 hakket persille
 salt
 peber
200 g.champignon
200 g.creme fraiche
 lidtsmør
 
Opskrift:
Indmad, vinger og 1 løg koges til en fond (ca. 2 dl). Kødet skæres af anden (lad skindet sidde på) i pæne stykker og brunes i en gryde sammen med et hakket løg, hvidløg, estragon, hakket persille, hvidvin, salt og peber og snurrer en times tid.

Kødet tages op, skindet skæres fra og fond og creme fraiche tilsættes. Det koger et par minutter og saucen er færdig til at hælde over kødet.

Serveres med kartoffelkroketter eller løse ris samt en grøn salat med æble og nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 9672 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu