Poacha med lam og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr og opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen, til den er smidig - den må godt være lidt klæg. Pensl en skål med lidt olie. Læg dejen heri, dæk den til og lad den hæve i ca. 20 min.
Svits løgene i olie i en gryde. Tilsæt kødet og lad det brune let, inden du tilsætter resten af ingredienserne, på nær korianderen. Lad det simre i ca. 10 min. Tilsæt koriander og smag til. Drys mel på bordet og læg dejen herpå. Del den i 20 boller. Vend bollerne i melet og tryk dem flade med fingrene, til de er ca. 10 cm. i diameter. Læg en skefuld af kødfyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel over. Tryk kanten sammen med en gaffel. Rul eventuelt overskydende dej af med en klejnespore. Læg poachaerne på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys eventuelt med nigellafrø. Bag poachaerne midt i ovnen, eventuelt ad to omgange, i ca. 10 minutter ved 250 grader, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist. Spis dem lune med fx bulgursalat. Er velegnede til frysning. |
|
Opskriften er vist 8230 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne