Solsikke - Squashboller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : Helga Jakobsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 99884 gange,
og udskrevet 5539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Lo - 2020-03-30 18:17:25 Lækre med smør i stedet for margarine Mette - 2012-10-28 13:27:55 Lette at lave og dejlig lufttige... Alt ialt virkelig gode! Mathilde - 2012-02-22 18:56:36 De bedste boller i verden! De er så lækre! anonym - 2011-07-13 12:22:56 Er det muligt at bage bollerne uden squash?? Christina Abildgaard - 2010-08-13 12:06:50 Virkelig gode! Jeg byttede 200 g mel ud med rugmel og byttede ca 60 g solsikker ud med hørfrø. Jeg brugte 1 ½ dl skummetmælk + ½ dl youghurt naturel. MMM Velbekomme! Me:) - 2010-07-25 17:14:42 De er bare så lækre :) Kirsten Petterson - 2009-08-18 06:52:18 Som umulig bollebager - er det endelig lykkedes mig at få komplimenter på mine boller. Det er de mest fantastiske boller jeg nogensinde har lavet. TAK! Lonni - 2008-11-01 14:40:26 De kan sagtens fryses. Jeg har haft en pose liggende i fryseren ca. 3 uger, de var som friskbagte da jeg tog dem op:-) karina - 2008-09-14 18:08:54 Kan de fryses? Sanne - 2008-08-12 11:35:09 Rigtig gode, prøv at erstatte 100 gr hvedemel, med grov speltmel det gør dem ikke ringere Maria - 2008-07-26 10:25:11 De er rigtigt gode, er man ikke til solsikkekerner, kan de sagtens undlades.. :-) jetcar - 2008-04-29 07:47:54 den er rigtig god, men prøv at skifte mælken ud med kærnemælk. Og lad være med at slå dejen ned, men efter de 20 min. hævning ,del dejen og form bollerne ganske lidt. Bethina - 2008-02-04 16:03:53 Ja de ér bare gode... Prøv også at skrifte solsikker ud med græskarkerner. Mindst ligeså godt!! emma - 2007-11-20 09:50:19 de ser superlækre ud henny-hansen - 2007-09-01 06:47:47 Den bedsre bolle, jeg nogensinde har lavet. Alle er vilde med dem Per - 2007-08-02 22:04:28 Her skulle der bruges noget mere mel, men ellers er de fine. Jette - 2005-01-01 01:01:01 de er simpelthen verdens bedste, jeg har bagt dem mange gange og givet opskriften videre til et hav af mennesker Inge - 2005-01-01 01:01:01 De er gode, prøv og brug vand i stedet for mælk, og undlad margerine og æg og brug kun 65 g solsikkekerner, så bliver brødet mrer sej og god til forret Lisser - 2005-01-01 01:01:01 De er bare så lækre heidi stie - 2005-01-01 01:01:01 det er de bedste boller jeg har smagt... siger datteren hehe Sussie Andersen - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtige gode, kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne