Fynboens favoritand
Hovedingrediens : And - And hel Oprindelsesland : Danmark Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
|
|
Anden rengøres. Der laves en marinade af hvidvin, saft fra 1 appelsin og ½ dl barbecuesauce. Anden smøres ind i marinaden, hvorefter den trækker i ½ time.
Appelsinerne skælles og lægges ind i anden sammen med 1 dl hvidvin. Anden lægges på en rist med en bradepande under og steges ved 120 gr. med brystet nedad de første 2 timer, hvorefter den vendes og steger videre i ca. 3 timer. Der pensles med marinaden hver ½ time. Serveres med råstegte kartofler med hvidløg og salat og flute. |
|
Opskriften er vist 10308 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne