Marmor æg

Marmor æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jannimor

Indsendt :     

Ingredienser:
 Æg
 Gurkemeje
 
Opskrift:
Put vand i en gryde/kasserolle. Tilsæt 1 stor spiseskefuld gurkemeje. Når vandet koger lægges æggene i. Efter 5 min. tages æggene op.

Klem dem lidt med en ske, så skallen knækker. Lad dem koge 5 min. mere og afkøl dem.

Når de bliver pillet har de gule marmoringer.

Tips:

Husk udluftning, for det lugter underligt. Men det ændre ikke på smagen.





karakterer:
Opskriften er vist 8767 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu