Marmor æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : jannimor Indsendt : |
|
|
Put vand i en gryde/kasserolle.
Tilsæt 1 stor spiseskefuld gurkemeje.
Når vandet koger lægges æggene i.
Efter 5 min. tages æggene op.
Klem dem lidt med en ske, så skallen knækker. Lad dem koge 5 min. mere og afkøl dem. Når de bliver pillet har de gule marmoringer. Tips: Husk udluftning, for det lugter underligt. Men det ændre ikke på smagen. |
|
Opskriften er vist 8810 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne