Kronhjort med fyld

Kronhjort med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : woodman

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 krondyrflanke
 løg
 champions eller kantareller
 timian (frisk eller tørret)
 fløde til sovsen
 
Opskrift:
Krondyr flanken ( skulderbladet ) udbenes og den steg der er kommet frem rulles og snøres omkring fyldet.

Fyld: Løg i fine tern og champions som er blendet, denne blanding ristes på panden og smages til med timian samt salt og peber.

Stegen sættes i en kold ovn som sættes til 180 grader ca. 0,5 l bouillon hældes ved (evt. 2 bouillontern + vand) efter 2 timer tages kødet ud og hviler i 20 min under sølvpapir medens du laver sovsen af den sky der er kommet fra stegen koges op jævnes med en smørbolle.

Serveres med en hjemmelavet kartoffelmos





karakterer:
Opskriften er vist 20105 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu