Cookies med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Indstil ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Rør blødt smør, sukker og farin, til det er luftigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Bland mel, bagepulver og grofthakket mørk (og evt. hvid-) chokolade sammen. Vend de tørre ingredienser i dejen. Sæt ca. 1 spsk. dej pr. kage, af på en bageplade, smurt med smør, eller på bagepapir. Der skal være god plads mellem kagerne, da de bliver større i diameter under bagningen. Stil bagepladen på midterste rille, i den 175 grader C. alm. ovn, og lad dem bage i 12-15 minutter. De skal være meget bløde når de tages ud, da de stivner når de har stået lidt. Lad kagerne køles af, inden de lægges på en rist. Tips: evt. ekstra 75 g. hvid kogechokolade (du kan også bare bruge 75 g. mere mørk chokolade) |
|
Opskriften er vist 604025 gange,
og udskrevet 6670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (535 stemmer) |
|
Kommentarer Matilde - 2019-10-28 14:22:47 De smagte mega godt da de kom ud fa ovnen anonym - 2018-11-22 14:47:44 Den fungere også med mig ms anonym - 2018-10-14 08:05:43 Kan man godt putte chokolade knapperne i? Nicoline - 2018-09-22 12:27:29 ❤❤❤❤❤ Mathilde - 2018-09-16 12:15:41 De er meget gode Jette - 2018-06-03 17:55:29 Som at være i Amerika. 😍 anonym - 2017-05-31 13:54:36 jeg har bagt dem både til mor og min klasse og alle jeg har bagt dem til elsker dem Karla - 2017-03-25 16:49:27 Jeres opskrifter er så gode jeg bager tit cookies med min veninde og de smager så fantastisk Mmmm...🍪👍 anonym - 2017-01-22 20:40:45 De flader ikke rigtig ud og er lidt vage i smagen. Rosa - 2017-01-03 19:54:09 Man kan godt lade være med at bruge brun farin har lavet dem uden og de smakte totalt godt MMM.......... Praise - 2016-11-11 14:46:26 De er perfekte!! Jeg elsker at lave dem, og har brugt denne opskrift i over 3 år nu. Har tilføjet ekstra ingredienser til den, som 2 plader hvid chokolade med cornflakes stykker i, og 2 tsk vaniliepulver i, og omkring 30 g hasselnødder eller mere i. De er super lækre, og med det ekstra i bliver de dejlig fyldige. Tak for opskriften, de er så gode! :D Whats up - 2016-07-06 13:45:54 Smager virkelig " godt"😥😓😪 A - 2016-06-26 12:16:52 Har lavet dem 2 gange nu, og de bliver alt for bløde. Hvad kan jeg gøre? andrea - 2016-04-25 20:57:11 De er så lækre Anna - 2016-04-10 11:23:09 Det ser lækkert ud Line S - 2016-04-03 13:26:12 Jeg har lavet 40. Kæmpe portion. De er superlækre! Jeg har tilsat 1 tsk havsalt. Line - 2016-04-03 13:02:18 Jeg har dem i ovnen nu. Det var godt nok en kæmpe portion, jeg glemte lige at tjekke antallet og har fået lavet 40 stk. :-D Jeg har også puttet 50 g hakkede hasselnødder i. Camilla - 2016-03-08 12:25:00 De er virkelig lækre!👌 Dejen blev lidt blød så hvis der er nogen af jer der oplever det samme så stil dejen i køleskabet og rør i dejen 3 gange hvert kvarter!👌 anonym - 2016-03-03 18:52:11 En helt utrolig opskrift Stine - 2015-04-13 22:37:50 Synes de mangler salt - men ellers rigtig lækre Jeppe - 2015-04-05 14:03:32 Prøv med 150 g daim i stedet for chokolade Nanna - 2015-02-20 15:14:07 De er fantastiske, hver gang vi inviterer gæster, spørger de om vi skal ha' de lækre cookie👌 anonym - 2014-07-01 12:00:13 Synes også de blev rigtig gode. Er dog ikke så vild med at de er så søde. Tror jeg vil droppe den brune farin næste gang. Synes også de skal bages i hvert fald 15 min, hvis ikke mere, for at blive sprøde. Og så vil jeg anbefale at rulle det til kugler, som man trykker lidt flade og sætter på bagepapir. Så bliver de flottest :) Janni - 2014-06-03 15:25:16 De er gode, men alt for søde efter min smag. Næste gang vil jeg undlade 150 g sukker.. anonym - 2014-02-12 17:35:58 Super gode kan helt klart anbefales sabine - 2014-02-07 17:00:30 du siger man skal have en ske dej pr, kage, og har bare lagt det i en klump op billederne, skal de ikke formes som småkager ?? Anna - 2013-07-27 13:18:40 Mums!! Super lækre cookies! Kan klart anbefales xD Lotte - 2013-04-23 17:03:34 Bliver de gode hvis man tilsætter haselnødder. Line og Maja - 2013-04-11 13:08:48 Den er meget god :-) Cecil - 2013-04-09 14:20:12 Viu brugte marabou med daim i stedet for mørk chokolade. MUMS! Sune - 2013-03-28 20:38:57 Opskriften er en oversættelse af Toll House Cookies, der er dog et par fejl/ændringer: Der er for meget mel, burde være omkring 325 gram. Der mangler vanilje, prøv at tilsætte 1-2 teskeer vaniljesukker. Den oprindelige opskrift indeholder nødder, men det er ikke nødvendigt, Smarties/M&M's er også godt. Jo, det kan godt laves som en hel kage, dejen skal så smørres ud på en brandepande. Hvis den bliver hård som fx vanillekranse, har den fået for lang tid. Astrid - 2013-03-22 06:50:27 Fantastiske, sprøde i kanten, men dejligt bløde indeni, mums! Charlotte S. - 2013-02-23 08:13:11 Mine ville ikke flade ud, så lavede en ny portion. Tilsatte yderligere til opskriften 2 spk. Cacao, 0,5 dl. Vand, 1 dl. Groft Hakkede Hassel- og valnødder, 200 g. Chokolade i stedet for 150. Og så 1 dl. Havregryn og 2 tsk. Vanillesukker. Trykkede dem ca. 1,5 cm. Tykke på pladen. De blev perfekte, men det er jo også næsten en helt anden opskrift :-) Astrid - 2013-02-17 15:50:05 Havde lidt problemer med dejen, men de smager bare fantastisk :-) Hilsen Astrid 13 år Katrine J. - 2013-02-15 17:39:55 Jeg har lige lavet 2 portioner, en hvor jeg fulgte opskriften som blev gode men flød ikke helt ud og en anden hvor jeg tilføjede lidt salt, 3 spk vand og vanille og puttede kun 300 g mel i og der blev de PERFEKTE ! Lavede også nogle med lidt appelsinskal og skiftede vandet ud med appelsinsat, de blev også enormt lækre (: Sara - 2012-12-29 10:13:50 Hej! Jeg synes at de er rigtig gode. De er lidt bløde men det er ok. Jeg brugte hvid & mørk chokolade og det smager rigtig godt! De så ikke så gode ud da de var i ovnen men så! Numi num!! - Sara 11 år Tanja-stjernekok - 2012-12-16 10:52:34 -Nej, man kan ikke bage dem en hel kage, da de jo bliver hårde! -Og hvordan vil du så lave stykker ud af den?... arne - 2012-11-21 14:54:33 hej de smager mega godt men vi fik kun 20 kager da vi skrev 35 se det er bare snyd :)forsæt god dag :) To tolv årlige piger - 2012-09-19 15:35:25 Dejligt sprøde, og mega gode!:-) Mums - 2012-09-16 19:49:47 Smager godt. Jeg tog dog 150 g mel og 210 g havregryn i og jeg tog mindre sukker i. Uden chokolade smager godt. Kusinerne - 2012-07-13 13:35:25 Super god kager! De er rigtig lækre. Vi puttede lige lidt extra chokolade i. Kan varmt anbefales!!! :-) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne