And med oliven
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Rengør anden. Prik skindet på anden med en gaffel, gnid skindet godt med salt, giv den lidt salt og et drys peber indvendig.
Læg anden på risten i en bradepande med brystet nedad og sæt den i en 160 gr. varm ovn på nederste rille. Efter en times tid, hældes fedtet fra (gem fedtet - det kan bruges til mange ting) og anden vendes. Steg videre i yderligere en times tid, skru varmen op på 225 gr. og steg videre indtil skindet er brunt og sprødt. Et par minutter før anden er færdig, hældes de skyllede oliven ved, så de lige når at blive varmet igennem og tager lidt smag. Servér den parterede and sammen med brøndkarse og tynde skiver af bagekartoffel, der er stegt sprøde i olie på panden og drysset med lidt salt inden servering. |
|
Opskriften er vist 16310 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne