And med oliven

And med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 friland sand
250-300 g.udstenede grønne oliven
4 store bagekartofler
 brøndkarse
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rengør anden. Prik skindet på anden med en gaffel, gnid skindet godt med salt, giv den lidt salt og et drys peber indvendig.

Læg anden på risten i en bradepande med brystet nedad og sæt den i en 160 gr. varm ovn på nederste rille. Efter en times tid, hældes fedtet fra (gem fedtet - det kan bruges til mange ting) og anden vendes. Steg videre i yderligere en times tid, skru varmen op på 225 gr. og steg videre indtil skindet er brunt og sprødt.

Et par minutter før anden er færdig, hældes de skyllede oliven ved, så de lige når at blive varmet igennem og tager lidt smag.

Servér den parterede and sammen med brøndkarse og tynde skiver af bagekartoffel, der er stegt sprøde i olie på panden og drysset med lidt salt inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 16310 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu