Andesteg med Tranebær og squash

Andesteg med Tranebær og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 and
200 g.tranebær
4 spsk.blommemarmelade
1 dl.friskpresset appelsinsaft
2 dl.piskefløde
 vand
 andesky fra stegepanden
 Maizenamel
2 squash
2-3 spsk.Høng Himmelblå
2 dl.fløde
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Anden deles lige over og begge dele lægges i en bradepande. Man kan også stege den hel, men på denne måde får man mere sprødt skind. Sættes i ovnen ved 150 gr. Når den har stegt i ca. 1 time smøres blommemarmeladen ud over anden. Tranebærrene hældes over sammen med appelsinsaft og lidt vand. Pas på at det som løber ned fra anden ikke steger fast i bunden af bradepanden. Steges yderligere i 2-2½ time. Når den så er stegt færdig hældes stegeskyen i en gryde og man lader det stå lidt, til fedtet stiger til toppen. Skum fedtet af og kassér det, resten sigtes og jævnes med maizena rørt ud i vand. Det koges lidt og smages til med salt og peber.

Squashene skæres i stave på ca. 5 cm. Smørret smeltes i en gryde og squashene dampes. Osten tilsættes sammen med fløden og det koger et par min. til squashen er mør. Der må gerne være lidt bid i dem.

Serveres med kogte kartofler, der er ristet på en pande i smør.





karakterer:
Opskriften er vist 17612 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu