Pie med lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Hak smørret og bland det med mel og salt. Saml dejen med æg og vand. Stil dejen koldt mens fyldet tilberedes. Fyld: Brun lammekødet i olien. Lad det simre i ca. 10 min. Hak løg og hvidløg og skær aubergine og courgetter i skiver. Svits løg og hvidløg i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt aubergine og courgetter og svits yderligere i 2 min. Tilsæt flåede tomater, oregano og timian og lad grøntsagerne simre i 5-10 min. Smag til med salt og peber. Fordel lammekødet i bunden af fire smurte ovnfaste skåle og fordel grøntsagerne over. Rul dejen ud i ca. 1/2 cm tykkelse og læg det som låg på skålene. pres godt til i kanterne. Pensl dejen med sammenpisket æg, rids et mønster i dejen og drys med salt. Bag pierne ved 200 grader i ca. 15 min. Tips: man kan bruge færdigkøbt piedej, så går retten hurtigere. |
|
Opskriften er vist 11050 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne