Græsk lammekebab
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Fjerne overflødigt fedt og sener. Skær det i terninger på 3 cm.
Sæt kødterningerne på smurte spid.
Bland olie, citronsaft, vin, hvidløg, soyasauce, oregano og peber i en lille skål. Pisk i 2 minutter eller til det er godt blandet. Hæld det over kødet. Dæk kødet med plasticfolie og sæt det i køleskab i 2 timer eller natten over. Vend kødet af og til. Lad kødet dryppe af og gem marinaden. Læg kødet på en kold, let smurt grillbakke. Steg kødet under den varme grill i 12 minutter eller til det er mørt Vend 1 gang. Det pensles med marinaden flere gange under stegningen. Bland løg og persille og drys det over kebabberne ved servering. Kokkens notater: Opbevaring: Kebabberne tilberedes umiddelbart før de serveres. Variation: Worcestershire sauce eller et asiatisk krydderi som hoisin sauce kan anvendes i stedet for soya, hvis man ønsker at smagen skal være stærkere og mere markant. |
|
Opskriften er vist 24900 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gasú - 2005-01-01 01:01:01 Jeg havde ikke lige alle ingredienserne så jeg lavede bare det der var muluighed for og spiste dem i pitabrød blandet emd tomater og youghurtsauce... det smagte bonus !... supermand - 2005-01-01 01:01:01 den er go' Jeppe og Jacob - 2005-01-01 01:01:01 Den er go' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne