Kold farseret lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.
Fars: Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Husblasblade udblødes 5 min i koldt vand inden det røres i farsen. Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Vidersteger ca. 1 time ved 160 grader. Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag. Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret med flutes og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7374 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne