Varmrøgning af Rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på.
Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time.
Skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er forvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på. Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre. Spises med flutes, mayonnaise og en kold øl. |
|
Opskriften er vist 11673 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne