Røræg med gedeost

Røræg med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg str. L.
1 dl.fløde
1 spsk.karsespirer
75 g.gedeost skåret i små tern
 salt friskkværnet peber
 smør til pande/gryde
 
 Pynt:
 Karse
 
Opskrift:
Slå æggene ud i en røreskål. Med en gaffel piskes fløde, karse, salt og peber i. Smelt en smule smør på en pande eller fladbundet gryde. Det må ikke blive brunt. Hæld æggemassen i og rør forsigtigt med en træspartel, når massen begynder at stivne, tilsættes gedeost. Fortsæt med at rører indtil osten er smeltet og blandet med æggene. Fjern panden fra varmen.

Anret på fire skiver ristet landbrød. Pynt med karse.





karakterer:
Opskriften er vist 7669 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu