Røræg med gedeost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Slå æggene ud i en røreskål.
Med en gaffel piskes fløde, karse, salt og peber i.
Smelt en smule smør på en pande eller fladbundet gryde.
Det må ikke blive brunt.
Hæld æggemassen i og rør forsigtigt med en træspartel, når massen begynder at stivne, tilsættes gedeost.
Fortsæt med at rører indtil osten er smeltet og blandet med æggene.
Fjern panden fra varmen.
Anret på fire skiver ristet landbrød. Pynt med karse. |
|
Opskriften er vist 7669 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne