Røræg i skal
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Slå forsigtigt toppen af æggene.
Hæld indholdet ud i en skål.
Dyp skallerne i kogende vand for at undgå salmonella. Æggene piskes sammen med salt, peber og trøffelolie. På en lille pande eller fladbundet gryde smeltes en smule smør, det må ikke blive brunt. Hæld æggemassen i og lad den stivne over jævn varme. Rør i den med en træspartel, massen må ikke blive tør. Fjern panden fra varmen. Med en ske fordeles trøffelæggene i de tomme skaller, som sættes i æggebæger. Pynt med et par purløg. |
|
Opskriften er vist 23225 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne