Røræg i skal

Røræg i skal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg str. L.
 salt
 friskkværnet peber
1 tsk.trøffelolie
 lidtsmør til stegning
 
 Pynt:
 Purløg
 
Opskrift:
Slå forsigtigt toppen af æggene. Hæld indholdet ud i en skål.

Dyp skallerne i kogende vand for at undgå salmonella.

Æggene piskes sammen med salt, peber og trøffelolie. På en lille pande eller fladbundet gryde smeltes en smule smør, det må ikke blive brunt. Hæld æggemassen i og lad den stivne over jævn varme. Rør i den med en træspartel, massen må ikke blive tør.

Fjern panden fra varmen. Med en ske fordeles trøffelæggene i de tomme skaller, som sættes i æggebæger. Pynt med et par purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 23225 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu