Æggekokotter
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Smør de små ildfaste skåle.
Fordel rejerne i bunden.
Slå et æg ud i hver.
Rør fløden med sennep.
Kom 1 spsk. af blandingen over hvert æg.
Drys med salt og peber.
Bag kokotterne i en forvarmet ovn ved 175 grader i 6-8 minutter, til æggene er slørede. Tag kokotterne ud. Drys med dild. Serveres straks med skiver af ristet lyst eller mørkt brød. |
|
Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne