Æggekokotter

Æggekokotter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 æg str. L.
100 g.pillede rejer evt. frosne og optøede
1 dl.fløde
1 tsk.sennep
 salt
 friskkværnet peber
2 spsk.fint klippet dild
 smør til 6 små souffleskåle
 
Opskrift:
Smør de små ildfaste skåle. Fordel rejerne i bunden. Slå et æg ud i hver. Rør fløden med sennep. Kom 1 spsk. af blandingen over hvert æg. Drys med salt og peber.

Bag kokotterne i en forvarmet ovn ved 175 grader i 6-8 minutter, til æggene er slørede.

Tag kokotterne ud. Drys med dild.

Serveres straks med skiver af ristet lyst eller mørkt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu