Nye florentiner æg - Florentineræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Slørede æg:
Spejl æggene til æggehviden stivner i kanten. Tilsæt ½ tsk. vand for hvert æg, dæk panden med et låg og lad æggene koge til de er slørede, dvs. blommerne dækket af en hvid hinde og æggehviderne stivner. Kom den optøede spinat på en tør varm pande. Vend den til al væden er fordampet. Læg spinaten i bunden af et smurt ildfast fad og dryp med fløde. Drys med salt, peber og muskat. Placer de slørede æg på spinatbunden. Overhæld dem med Mornaysauce. Drys med reven ost og fordel de små smørklatter på toppen. Stil fadet i en forvarmet ovn på 225 grader i 10-12 minutter, til overfladen er gylden. Hertil serveres skiver af lun flutes. |
|
Opskriften er vist 16928 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne