Slørede æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
På en stegepande spejles æggene til æggehviden stivner i kanten.
Tilsæt ½ tsk. vand for hvert æg, dæk panden med et låg og lad æggene koge til de er slørede, dvs. blommerne dækket af en hvid hinde og æggehviderne stivner.
|
|
Opskriften er vist 10556 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne