Nye skidne æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene koges, pilles og halveres eller skives.
Arranger æggene på et serveringsfad. Sennepssauce: I en lille gryde med vand koges sennepsfrøene i to minutter. Lad dem dryppe af i en fintmasket sigte. Nu vil de være sprøde som æggene i kaviar og smage som mild sennep. Kom creme fraiche i en røreskål, smag til med sennep, salt og peber. Bland sennepsfrøene i. Fordel saucen over æggene og drys med rejer. Hertil ristet rugbrød Tips: Sennepsfrø kan købes på apoteket. |
|
Opskriften er vist 74458 gange,
og udskrevet 839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-06-13 11:04:32 Sennepsfrø end skal koge lidt længere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne