Koulourakia (Græske påske kager)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader.
Pisk smør og sukker sammen indtil det er lyst og luftigt. Vend æg, cognac og vanille i og bland grundigt. Vend mel, bagepulver og salt i, bland grundigt efter hver tilsætning af ingrediens. Form med runde teskeer, brug håndfladerne til at rulle hver enkelt frem og tilbage på en let melet overflade indtil du har en ca. 15 cm lang pølse. Sæt enderne sammen og for en hårnåls figur, drej/sno forsigtigt 2-3 gange. Pres enderne forsigtigt sammen. Sæt på en smurt bageplade med ca. 2,5 cm imellem, pensl med ægge/mælk glasuren og strø sesamfrø udover. Bag 10-13 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Køl af på riste. Opbevares lufttæt ved stuetemperatur i 2 uger. Eller frys ned for længe opbevaring. |
|
Opskriften er vist 21185 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-05-31 09:37:44 Hvorfor er det vejet af i kopper? det er jo hjerneskadet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne