Poppy Seed Roll (Birkesrulle)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Opløs sukkeret I vandet iblandet mælken, tlsæt gæren og rør til gæren er opløst. Lad hvile i 10 minutter. Bland melet, smør (som skæres i små stykker) og gærblandingen. Ælt indtil dejen bliver smidig kugle, eller brug en foodprocessor. Tilsæt mel eller mælk om nødvendigt. Lad dejen hvile i et par minutter og ælt derefter igen i 1 minut. Læg til hævning i en let olieret skål. Dejen drejes for at dække alle sider med olien. Tildæk med et viskestykke og lad hæve til dobbelt størrelse. Fyld: Hæld kogende vand og birkes’ne. Lad det trække i 5 minutter, hæld vandet fra. Læg birkes’ne på en pande og dæk med mælk. Bring det til at koge. Hæld overflødig vædske fra. Kom i en blender og processér til blanding bliver hvid. Tilsæt sukker, honning og smør. Varm op i en tykbundet kasserolle og lad koge i 1 minut ved høj varme. Køl af. Når blandingen er kold tilsættes æggehviderne og den revne appelsinskræl. På et melet bord lægges dejen ud og æltes til et langt rektangle på ca. 2,5 cm tykkelse. Læg fylde ud på dejen. Dejen smøres ud til ca. 2,5 cm fra kanten af dejen. Rul dejen til en roulade så fyldet er indeni. Læg på en smurt eller non-stick bageplade. Sørg for at roulade samlingen vender nedad. Ovnen opvarmes til 175 (165 hvis det er en varmluftsovn) grader og rouladen bages i 35 – 40 minutter. Glacér med æggeblandingen og lad rouladen køle ned på en rist. Tips: Opskriften er oversat fra engelsk, og cup er formentlig lig med 250 ml. (2½ dl.) |
|
Opskriften er vist 9049 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne