Skinke Florentiner
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Tø spinaten op i en sigte eller direkte i en kasserolle med 1 spsk. smør over ret stærk varme, så overflødig væde fordamper. Kog en stuvning af 1 spsk. smeltet smør, mel og fløde. Smag til med usødet sennep, rør hakket hårdkogt æg i og tilsæt salt og peber efter smag. Læg spinat på brødskiverne og drys lidt salt, peber og revet muskat på. Læg skinkestrimlerne over og dæk med stuvningen, der drysses med revet Parmesan ost. Gratiner ved 250° på ovnens midterste rille til alt er varmt og overfladen let gylden.
|
|
Opskriften er vist 9858 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne