Grønsagsterrine
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Kom broccolibuketterne i letsaltet vand ca. 3 minutter. Tag dem op og lad dem afdryppe i sigte. Kog ligeledes gulerødderne i letsaltet vand 4-5 minutter, lad også dem afdryppe. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber, pisk blandingen godt sammen. Beklæd en form med bagepapir. Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag med hovederne samme vej. Hæld 1/3 af æggemassen over. Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen ovenpå. Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen. Pres grønsagerne let sammen. Bind bagepapir over formen og bag retten i midten af ovnen ved 175 grader ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 23007 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sonia Reinholdt - 2008-09-26 17:59:44 Osten kan sagtens undværes, og man kan sammensætte retten af årstidens grønsager. Man kan lave en dressing af lidt Creme Fraiche 18% tilsmagt med lidt tomatpure, salt, peber, og paprika. Kan serveres med dette, og ristet rugbrød. Rester af retten, er også en rigtig god ide til madpakken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne