Udbenet gedekølle med grønsagsterrine
Hovedingrediens : Gedekød - Gedekølle Indsendt : Red : |
|
|
Gedekødet krydres med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Steges i ovn ved 170° i ca. 2½ time - ca. 1 time 25 min. pr. kg. Skal trække i en halv time bagefter.
Kartofler koges. Grønsager skrælles og ordnes. Blendes hver for sig og lægges lagvis i en smurt suffleskål eller i portionsforme. (Broccoli, porre, gulerod).
Fløde 13%, æg og salt/peber piskes sammen og hældes forsigtigt over grønsagerne. Bages i ovn ved 175° i ca. 1 time for en stor skål og ca. 15-20 min. for portionsglas.
Sauce: Svampene ordnes og skæres i små stykker. Smør smeltes og svampene vendes heri. Bouillon tilsættes og koges i ca. 3. Min. Fløden tilsættes sammen med en spsk. hakket frisk basilikum. Smages til med salt og peber. Kulør efter ønske. Jævnes evt.
|
|
Opskriften er vist 13404 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2010-02-10 19:35:55 Den bedste opskrift jeg hidtil har fundet på gedekød:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne