Polenta Valdostana
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Vandet koges op med saltet. Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang. Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min. Imens skæres osten i små tern. Når polentaen er færdig tages den fra varmen og tilsættes smør og ost. Grøden røres over svag varme nogle minutter til osten er smeltet.
|
|
Opskriften er vist 13169 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-05-01 02:03:39 Når vandet koger puttes majsmel i, og der piskes hele tiden til en tyk konsistens - skal absolut ikke koges i mere en 3-4 min. max. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne