Polenta Valdostana

Polenta Valdostana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Polenta (grundopskrift)
7.5 dl.vand
 salt
300 g.mellemfin majsmel
 
 Yderligere:
180 g.fontina (råmælksost)
80 g.smør
 
Opskrift:
Vandet koges op med saltet. Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang. Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min. Imens skæres osten i små tern. Når polentaen er færdig tages den fra varmen og tilsættes smør og ost. Grøden røres over svag varme nogle minutter til osten er smeltet.





karakterer:
Opskriften er vist 13169 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-01 02:03:39
Når vandet koger puttes majsmel i, og der piskes hele tiden til en tyk konsistens - skal absolut ikke koges i mere en 3-4 min. max.