Kirsebærtrifli

Kirsebærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Kirsebærtrifli, billede 4 Kirsebærtrifli, billede 1 Kirsebærtrifli, billede 2 Kirsebærtrifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kirsebær, friske udstenede
150 g.makroner
6 spsk.kirsebærvin
 
 Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret
2 spsk.Flormelis
1 Vaniljestang, kornene heraf
2.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Kirsebær, uden stilk, skyllede og udstenede halveres.

Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Kirsebærvin hældes henover. Kirsebærrene fordeles henover bruges der glas så lav gerne 2 lag.

Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 26264 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu