Kirsebærtrifli
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kirsebær, uden stilk, skyllede og udstenede halveres.
Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Kirsebærvin hældes henover. Kirsebærrene fordeles henover bruges der glas så lav gerne 2 lag. Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. |
|
Opskriften er vist 26259 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne