Marinerede kyllingvinger
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Indsendt : |
|
|
Kom kyllingevingerne i en marinade lavet af en blanding af sojasauce, risvin, sesamolie, salt, peber og majsmel og lad det trække en ½ times tid.
Varm wokken op til den er godt varm og tilsæt olien. Brun kyllingevingerne og braisser dem i kyllingefond tilsat hvidløg, østerssauce og risvin.
Hæld det overskydende olie fra kyllingevingerne og læg låg på wokken. Lad det simre i en halv times tid.
|
|
Opskriften er vist 12817 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne