Mørbradgryde i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Mørbradgryde i ovn - en smagfuld oplevelseHvis der er noget, der kan samle hele familien om middagsbordet, så er det en god omgang mørbradgryde. Retten henvender sig til den brede målgruppe, og kan tilpasses alt efter smag og behag. Den traditionelle mørbradgryde laves, som navnet angiver, i en gryde, men du kan sagtens lave retten i ovnen. Det er nemt at lave mørbradgryde med bacon i ovn, så selv ungerne derhjemme kan være med. Du kan med fordel lave en stor portion, da retten er velegnet til at komme i fryseren - hermed har du til en nem omgang aftensmad uden at gå ned på smag.Mørbradgryde i mange varianterRetten tillader, at du kan eksperimentere med ingredienserne og derved sætte dit eget præg. Den traditionelle mørbradgryde består som oftest af svinekød, cocktailpølser, bacon og sauce. Nogle vælger at tilsætte ananasstykker for at give retten et eksotisk twist, mens andre foretrækker et skvæt vin i saucen. Du kan også eksperimentere med flere grøntsager, hvis du ønsker en mere “grøn” version af retten. Her kan du eksempelvis prøve med squash, gulerødder, ærter og porer.Du finder min opskrift på klassisk mørbradgryde her. |
Opskriften er vist 151493 gange,
og udskrevet 3619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Olsen - 2012-02-21 13:56:11 Jo, retten er rigtig god, men hvordan jævnes sovsen, og kan man servere broccolisalat til? Rikke - 2010-05-07 22:33:20 Rigtig dejlig og nem ret - med mange grøntsager i et og samme fad. Jeg bruger peberfruget i 3 faver - givet et fantastisk farvespil. Jeg har også serveret retten til gæster - som alle har været vældig begejstret. Ikke ret meget opvask efterfølgende. Per - 2007-02-18 09:12:21 Det er ikke nødvendigt at bruge gryde, et ildfast fad med låg kan også sagtens bruges, peberfrugterne kan også svitses på panden inde de lægges i gryden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne