Rå rødbedesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødbederne skrælles og rives groft. Æblet (Syrligt) skrælles og skæres i terninger.
Grønsagerne blandes i en skål. Marinaden røres sammen og hældes over. Salaten trækker i køleskab Ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 218879 gange,
og udskrevet 4299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer CARSTEN PEHRSSON - 2014-01-07 20:01:55 VARIATION KAN VÆRE: FÆRRE ÆBLER DER ERSTATTES MED GULERØDER PÅ TOPPEN SAMT PRESSET ABELSINER , PYNTES ØVERST MED RISTEDE VALNØDDER ELLER PINJEKERNER.. GUFF MINE BØRN ELSKER DET, OGSÅ AT MEDVIRKE TIL AT LAVE RETTEN SELVFØLIG. PS BILLIG MAD, OGSÅ TIL DAGEN EFTER MED EN BOLLE..WAUU. Erna - 2010-10-29 16:18:52 Den bedste rødbedesalat man kan tænke sig :o) Kia - 2010-09-17 16:48:42 Total i orden rødbedesalat ;-) anonym - 2010-03-03 11:42:53 smager godt med ristedet pinjekerner el peanuts Grethe K - 2008-10-07 16:02:18 Her er der virkelig knas for alle pengene, herlig salat, både nu og resten i morgen PA - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig frisk salat, som ikke bliver ringere af at stå natten over (o: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne