Vaniliecreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Bring mælken i kog med vanillekorn og vanillestang og lad det stå og trække.
Æggeblommerne røres sammen og sukkeret tilsættes langsomt; der røres til sukkeret er opløst og massen er tyk og cremet. Vanillestangen tages op af mælken og mælken røres i en tynd stråle i æggemassen. Hæld æggemassen i en tykbundet gryde og varm den langsomt op ved middel varme mens der piskes godt, indtil cremen bliver tyk. Tips: Cremen serveres varm eller kold i portionsglas. Cremen er lækker når den hældes over is, frisk frugt, henkogt frugt og er velegnet til lagkager. |
|
Opskriften er vist 45138 gange,
og udskrevet 1051 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-18 12:05:11 Kan man lave den med vanillesukker istedet for vaniliestang? anonym - 2013-03-26 16:16:08 Jeg synes den smager godt. søs - 2011-01-03 17:27:30 den smager bare super! tilsæt lidt citron så bliver den perfekt. anonym - 2010-04-21 19:48:23 Den er bare super nem og hurtigt, når huset er fuldt og man skal finde på en hurtig lækker dessert, den er bare super til blande med frugtsalat og mine små unger er vilde med den! Hilsen mig med de dejlige unger:) tm - 2009-08-24 19:14:21 håber den er god til chocolade kage Laura - 2008-10-13 12:08:17 Kan man lave den uden vanillie og erstatte det med noget andet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne