Lamme-blommeroulade

Lamme-blommeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammefileter - banket flade med kødhammer
4-6 blommer, i små stykker
10-12 stilkebredbladet persille, finthakket
4 tsk.olivenolie
2 spsk.olivenolie, til stegning
 
 Mynteolie:
0.5 dl.olivenolie
1 lillehåndfuld frisk mynte
0.5 fedhvidløg
2 tsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland de hakkede blommer med bredbladet persille, olie, salt og peber. Fordel blomme-blandingen på lammefileterne - rul dem som roulader og bind dem med snor. Drys med salt og peber og brun rouladerne ved høj varme i ca. 5 min. Steg videre ved svag varme i ca. 10 min. Lad rouladerne hvile tildækket i ca. 5 min. Fjern snorene og skær rouladerne igennem på skrå.

Servér med mynteolie - blend olie, mynte og hvidløg sammen og smag til med sukker, salt og peber. Mynteolien kan laves i god tid før og stilles i køleskab, hvor den kan holde sig op til en uge.





karakterer:
Opskriften er vist 8995 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu