Lamme-blommeroulade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bland de hakkede blommer med bredbladet persille, olie, salt og peber. Fordel blomme-blandingen på lammefileterne - rul dem som roulader og bind dem med snor. Drys med salt og peber og brun rouladerne ved høj varme i ca. 5 min. Steg videre ved svag varme i ca. 10 min. Lad rouladerne hvile tildækket i ca. 5 min. Fjern snorene og skær rouladerne igennem på skrå.
Servér med mynteolie - blend olie, mynte og hvidløg sammen og smag til med sukker, salt og peber. Mynteolien kan laves i god tid før og stilles i køleskab, hvor den kan holde sig op til en uge. |
|
Opskriften er vist 8995 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne