Grønsagsterine
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse drivhus grønsager Indsendt : |
|
|
Kom broccolibuketterne i kogende vand tilsat salt og kog dem ca. 3 min. Tag dem op og læg dem til afdrypning i en sigte.
Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber. Pisk blandingen godt sammen (pisk æggemassen op, hver gang den ældes over grønsagerne). Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag og med hovederne samme vej i en smurt firkantet form (ca. 1¼ l.) Hæld 1/3 af æggemassen over. Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen over. Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen. Pres grønsagerne let sammen. Bind bagepapir over formen og bag retten midt i ovnen ca. 60 min ved 175 grader. Tips: Grønsagsterrinen er også velegnet kold som fx forret (12 pers.). Skær den i skiver og pynt med f.eks. brøndkarse og gulerod. Server den med grøndressing og brød. |
|
Opskriften er vist 12154 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne