Gordonbleu med spinatpuré og balsamicosirup
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveyderlår Kilde : Friland Indsendt : Red : |
|
|
Yderlåret skæres i tynde skiver og bankes let med en kødhammer. Evt. rester og afpuds hakkes fint med en kniv som tatar og vendes med de hakkede skalotteløg, hvidløg og persille. Æggeblommen vendes i, og talleggio osten rives på rivejern og kommes i. Massen smages til med salt og peber. Fyldet lægges på midten af kødet, som foldes over hinanden, og kanterne trykkes med en gaffel. Kødet paneres i mel, æg og rasp.
Puré: Spinaten skylles under rindende vand og grove stilke tages fra. Den sauteres i smør tilsat hakket løg og knust hvidløg. Fløde tilsættes og blandingen koges ind til en cremet konsistens og smages til med salt, peber og muskat. Spinaten blendes til en helt glat puré og smages til. Balsamicosirup: Balsamico og honning koges ind til 1/3, monteres med smør og smages til med salt og peber. Siruppen lægges rundt på tallerkenen som sauce. |
|
Opskriften er vist 13825 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne