Hvidvinsmarinade

Hvidvinsmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Peberkorn
1 Lille løg
1 stilkSelleri
1 Timiankvist
6 dl.Tør Hvidvin
1 Gulerod
1 FedHvidløg
1 Persillekvist
1 Laurbærblad
1 dl.Olivenolie
 
Opskrift:
Guleroden, Løget og selleristænglen hakkes og blandes med de øvrige ingredienser. Fisk skal have 5 timer i marinaden - Kylling - eller Kalkunkød 12 timer. Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt. sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 21612 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal vel lidt salt i?