Hvidvinsmarinade
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Guleroden, Løget og selleristænglen hakkes og blandes med de øvrige ingredienser. Fisk skal have 5 timer i marinaden - Kylling - eller Kalkunkød 12 timer. Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt. sauce.
|
|
Opskriften er vist 21612 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer inger - 2005-01-01 01:01:01 Der skal vel lidt salt i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne