Indbagte æg 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Toppen skæres af brydderbollerne, og krummen tages ud. Smørret røres med salt, peber og karry og smøres på. Osten lægges i, og herpå slåes et æg ud. Krydderbollerne sættes i ovnen i 15 min. ved 200 gr, til æggene er stivnede.
|
|
Opskriften er vist 11603 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne