Adanakebab

Adanakebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.lam
1 løg
4 tomat
1 bdt.persille
1 tsk.flager af cayennepeber
1 tsk.stødt cayennepeber
1 tsk.Spidskommen
 
3-4 grønne peberfrugter
 Salt
 pitabrød
 grillspyd
 Olivenolie
 
Opskrift:
Hak løgene fint. Bland alle ingredienserne undtaget tomater persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.

Klargør grillen.

Skær kødet ud i 8-10 stykker Put kødet på de smurte grillspyd på langs.

Plaser spydene på grillen.

Skær tomater og grøn peber i halve og put dem på grillen ved siden af kødet.

Varm pitabrødet. Server med persille i pitabrødet og Adana kebab





karakterer:
Opskriften er vist 31733 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-17 16:49:19
jeg har smagt den i Adana.. mmh. smager rigtig godt. jeg kunne godt havde spist to!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Desuden skal den originalt ikke laves påp spyd, men formes som nogle lange flade pølser. Kebab på spyd hedder Sis-kebab. Tilsæt gerne lidt chili til denne opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er en fordansket udgave af Adana kebab. Normalt er adana en stærk kebab, ellers skulle den hedde UFA kebab.