Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Lagvis lægges kartofler, presset hvidløg, persille, salt og peber i et fad. Bouillon hældes over.
Gnid lammekøllen med presset hvidløg, salt og peber, og lægges med den flade side opad. Varmes i ovnen i 30 minutter på 225 grader. Vend køllen, sæt ovnen på 160 grader, og lad det stå i 1-1½ time. Sluk oven og åben ovndøren, og lad det stå i 10 minutter. Skær lammet ud. Hvis kartofler virker tørre, så spæd lidt til med bouillon. Hæld ymeren i et kaffefilter, og lad det dryppe af i 4 timer. Riv agurken, og pres saften fra. Presset hvidløg, agurk, salt og peber røres i ymeren/A38. Hvis der er tid til at det kan trække lidt i køleskabet, bliver den bedre. |
|
Opskriften er vist 12476 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne