Helleflynder bonne fame champignon og løg
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken deles i portionsstykker, den kan evt. foldes hvis det er tynd filet.
Skær champignonerne i skiver og hak løget fint.
Gnid evt. panden med lidt smør og læg så champignon og løg heri. Læg fisken herpå og hæld hvidvin ved. Damp fisken i ca. 9 minutter. Tag fisken af og læg den i et ildfast fad eller ildfaste tallerkner. Hæld 1 dl. piskefløde på panden og kog godt igennem. Jævnes med melbolle. Hollandaise: Æggeblommer, hvidvin og vand piskes til cremekonsistens over svag varme. Tages fra varmen. Smelt smørret og lad det køle af. Tilsæt det smeltede afkølede smør,(uden valle) og pisk det lidt af gangen i æggemassen. Smag til med salt og peber, samt fond fra den ret der laves til. De 2 saucer blandes og hakket persille tilsættes. Saucen lægges over fisken som sættes i ovnen under grill ved 250 grader c i små 5 minutter til den har fået lidt farve. Serveres med fleuron. |
|
Opskriften er vist 6812 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2005-01-01 01:01:01 lækker ret med god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne