Små farsbrød med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i både. Gem nogle stykker til spædbarnet og kog dem sammen med broccolien. Drys bådene med salt og peber og læg dem i en bradepande med bagepapir. Stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Hak de soltørrede tomater. Rør dem i kødet sammen med salt, peber, 1 dl vand og fetaost. Tag ca. en tredjedel fars fra og form den til et lille børnefarsbrød. Resten af farsen tilsættes hakkede oliven og formes til to små farsbrød. Læg farsbrødene i et ildfast fad med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Mærk med en kødnål, om de er gennemstegte. Kødsaften skal være klar.
Smag yoghurt til med presset hvidløg, salt og peber. Kog broccolien og evt. nogle kartoffelbåde.
|
|
Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne